Skip to main content

Marvin Sansaar

Marvin kwam er op 12 jarige leeftijd achter dat hij een grote passie had voor het kickboksen. En is op 16 jarige leeftijd voor het eerst de wedstrijdring in gestapt. Toen bleek al dat hij zeer talentvol was. Marvin is uiteindelijk uitgegroeid tot een internationale A vechter met meer dan 107 wedstrijden op zijn naam, waarvan 76 gewonnen partijen. Hij schreef in 2012 en 2017 de Nederlandse titel op zijn naam en vocht 3 maal voor de wereld titel. Marvin vocht in Nederland, Duitsland, Italy, Turkije, Suriname etc. en is nog steeds actief in de wedstrijdsport Hij wil graag zijn technieken en discipline doorgeven aan de nieuwe generatie.

Nu ligt mijn hart vooral bij het les geven en hebben wij een mooie kickboks school in Heerde waar wij samen 1 grote familie zijn

Sheela Sansaar -van Bregt

Sheela is zeer sportief bedreven, zowel in het kickboksen als in de paardensport. Zo heeft ze veel ervaring opgedaan in haar paardensport, waar ze nationaal als internationaal succesvol is geweest. Deze sportieve achtergrond maakt haar een zeer fijne en zeer gedreven instructrice, Sheela is degene waarmee je contact hebt voor alles om de training heen zoals administratieve werkzaamheden, inschrijven van leden en helpt jou bij de aanschaf van materialen.